Maatwerk modulaire akoestische boxen

Even in stilte een telefoontje plegen. Ongestoord met een collega overleggen. En andersom: met jouw telefoontje geen geluidsoverlast veroorzaken voor je collega’s. Met een akoestische box – ook wel een ruimte-in-ruimte oplossing genoemd – is het mogelijk. Bij Akovision kun je terecht voor modulaire oplossingen die met jouw organisatie kunnen meegroeien en die je, als je behoefte verandert, kunt aanpassen aan jouw wensen.  

Maatwerk modulaire akoestische boxen

Geluidsdichte werkplek

Met een modulaire akoestische box creëer je een geluidsdichte werkplek voor je medewerkers. Een plek om zich even in terug te trekken, bijvoorbeeld om privacygevoelige telefoongesprekken te voeren of om geconcentreerd een rapport uit te werken. Omdat de modulaire akoestische boxen helemaal op maat voor jouw bedrijf worden gemaakt, kun je zelf bepalen wat de kleur en de uitstraling ervan is. Hoeveel stopcontacten moet er in de box komen? Is een data-aansluiting noodzakelijk? Jij bepaalt.  

Geluidsdichte box aanpassen

Is de geluidsdichte box te groot geworden? Of juist te klein? Wil je hem naar een andere ruimte verplaatsen? Of juist naar een heel ander bedrijfspand? Omdat de geluidsdichte boxen van Akovision op maat gemaakt worden en modulair zijn, is dat allemaal mogelijk. Zo heb je een toekomstgerichte oplossing voor een stiltewerkplek voor jouw bedrijf.

Meer weten over geluidsdichte boxen op maat?

Wil jij ook een unieke akoestische box op maat? Neem contact op met Akovision en wij laten je zien én horen hoe een samenspel tussen techniek, design en akoestiek de beleving een ruimte aangenamer kunnen maken.