Exclusief design

Bij Akovision geloven we niet in uniforme oplossingen. In de eerste plaats omdat elke ruimte en elk gebouw zijn eigen sfeer en uitstraling heeft. Maar ook omdat ieder ontwerp een unieke uitwerking heeft. Daarom leveren wij maatwerk. Want iedere situatie vraagt om een innovatieve oplossing die niet alleen effectief en technisch toepasbaar is, maar ook visueel past bij de sfeer van de ruimte.

Exclusieve design projecten

Onze designbouw is overal toepasbaar, maar uniek in zijn soort. Onze exclusieve oplossingen zijn al op veel plaatsen te vinden. Hieronder zie je een aantal projecten waar wij onze design mogelijkheden tentoonstellen. Ontdek hoe veelzijdig de mogelijkheden

Alle design projecten
Carmel

Carmel

Prettig geluid in restaurant

Coface

Coface

Akoestische divider met 3D kunstboom

Vakmanschap en design

Over ons

Creatief. Innovatief. En nét even wat anders. Dat is de manier waarop Akovision werkt. Vanuit de visie dat een ruimte prettig moet zijn om in te verblijven. Zowel creatief als gevoelsmatig. Daarvoor ontwerpen en produceren we oplossingen, geheel in eigen beheer. Van idee tot realisatie, van kantoren tot ziekenhuizen en van restaurants tot laboratoria: Elke binnenruimte waar creativiteit, design en geluid een probleem is, voorzien wij van een unieke designoplossing.

Unieke projecten realiseren

Leg je ontwerp bij ons neer om samen uitdagende en innovatieve projecten te realiseren. We zetten jouw ontwerp in onze uitvoering centraal,  voor het maximale creatieve resultaat. Werk je liever aan een nieuw product design of je eigen product portfolio? Geen uitdaging gaan we uit de weg.

Wij concentreren ons op het creëren en de uitvoerbaarheid van jouw oplossingen. Door onze expertises in productontwerp, decorbouw en projectbegeleiding samen te brengen, realiseren wij jouw eigen innovatieve oplossingen die de opdrachtgevers zullen verrassen!

Ruud Hoogers
Head of Design

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Al in mijn jeugd was ik altijd aan het tekenen, schilderen, vormgeven en ontwerpen voor mijn grote passie: carnavalswagens bouwen. Dit heeft mij leren denken in concepten: een verhaallijn, gekoppeld aan beleving en sfeer. Met ruim dertig jaar ervaring in het ontwerpen, creëren en realiseren van producten en concepten komen mijn kwaliteiten tot leven in high end design oplossingen. Een prettige ruimte creëren met een ultieme beleving en sfeer, gekoppeld aan comfort: dat is de meerwaarde van de door ons ontwikkelde design concepten.

Vraag hier meer informatie aan

Vraag hier meer informatie aan