Vakmanschap en design

Over ons

Creatief. Innovatief. En nét even wat anders. Dat is de manier waarop Akovision werkt. Vanuit de visie dat een ruimte prettig moet zijn om in te verblijven. Zowel creatief als gevoelsmatig. Daarvoor ontwerpen en produceren we oplossingen, geheel in eigen beheer. Van idee tot realisatie, van kantoren tot ziekenhuizen en van restaurants tot laboratoria: Elke binnenruimte waar creativiteit, design en geluid een probleem is, voorzien wij van een unieke designoplossing.

Vakmanschap

Bij Akovision geloven we niet in uniforme oplossingen. In de eerste plaats omdat elke ruimte en elk gebouw zijn eigen sfeer en uitstraling heeft. Maar ook omdat iedere ruimte een eigen creatieve uitdaging heeft. Daarom leveren wij maatwerk. Want iedere situatie vraagt om een innovatieve oplossing die niet alleen effectief en technisch toepasbaar is, maar ook visueel past bij de sfeer van de ruimte. benieuwd naar onze projecten? Klik hieronder voor een greep uit onze unieke projecten.

Hoe doet Akovision dat?

Creatief
We zijn creatief in de oplossingen die we aanbieden. Het moet visueel aantrekkelijk zijn en realistisch uitvoerbaar.

Op maat
We maken oplossingen op maat. Voor iedere klant maken we een uniek product.

Oplossingsgericht
Door ons netwerk werken we heel oplossingsgericht. We zijn innovatief in het vinden van gepaste oplossingen.

Wat ons onderscheidt?

Verrassend
Originaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De klant nét dat beetje extra bieden is daar ook onderdeel van. Vanuit een verrassend oogpunt de vraag benaderen met soms een knipoog.

Persoonlijk
We vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en goed te luisteren naar jouw wensen. We nemen daar echt de tijd voor.

No-nonsense
Helder en realistisch: we zeggen wat je krijgt, doen daar niet aan af. Je kan echt van ons op aan. We komen na wat we beloven.

Eigen design- en ontwerpstudio

De designoplossingen van Akovision komen uit onze eigen ontwerp- en designstudio. Met een achtergrond in creatieve concepting en een passie voor innovatie zorgen wij er altijd voor dat de oplossing grenzen verlegt.

Ruud Hoogers
Head of Design

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Al in mijn jeugd was ik altijd aan het tekenen, schilderen, vormgeven en ontwerpen voor mijn grote passie: carnavalswagens bouwen. Dit heeft mij leren denken in concepten: een verhaallijn, gekoppeld aan beleving en sfeer. Met ruim dertig jaar ervaring in het ontwerpen, creëren en realiseren van producten en concepten komen mijn kwaliteiten tot leven in high end design oplossingen. Een prettige ruimte creëren met een ultieme beleving en sfeer, gekoppeld aan comfort: dat is de meerwaarde van de door ons ontwikkelde design concepten.

Wilt u meer over ons weten?
Kom direct in contact