Jouw partner in exclusief design

The sound of design is onze slogan die breder tot uiting komt, dan in eerste instantie verwacht wordt. Wij beschikken over een ervaren team en netwerk van leveranciers met jarenlange ervaring in het ontwerpen, begeleiden en afbouwen van projecten in de retail, commercie, zorg en residentie, Zo brengen wij jouw creatieve, architectonische ideeën tot leven. 

Unieke projecten realiseren

Leg je ontwerp bij ons neer om samen uitdagende en innovatieve projecten te realiseren. We zetten jouw ontwerp in onze uitvoering centraal,  voor het maximale creatieve resultaat. Werk je liever aan een nieuw product design of je eigen product portfolio? Geen uitdaging gaan we uit de weg.

Wij concentreren ons op het creëren en de uitvoerbaarheid van jouw oplossingen. Door onze expertises in productontwerp, decorbouw en projectbegeleiding samen te brengen, realiseren wij jouw eigen innovatieve oplossingen die de opdrachtgevers zullen verrassen!

Exclusieve design projecten

Onze designbouw is overal toepasbaar, maar uniek in zijn soort. Onze exclusieve oplossingen zijn al op veel plaatsen te vinden. Hieronder zie je een aantal projecten waar wij onze design mogelijkheden tentoonstellen. Ontdek hoe veelzijdig de mogelijkheden

Alle design projecten
Carmel

Carmel

Prettig geluid in restaurant

Coface

Coface

Akoestische divider met 3D kunstboom

Vraag hier meer informatie aan

Vraag hier meer informatie aan