Design district 2023 was een groot succes!

24-25-26 mei 2023 was het dan zover: De Design District beurs in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. In samenwerking met het collectief van The Farm Material lab stonden wij in de grootste stand van deze editie en dat hebben we geweten! We vertellen je kort over onze innovatieve materialen die wij hebben getoond en laten je zien hoe de stand eruit zag. 

Bij de Design District beurs staat alles in het teken van inspiratie opdoen voor projecten en designs. Design District staat bekend als het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen was de beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van interieurmerken. Deze 20e editie van het Design District vond plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Akovision is sinds 2022 één van de partners van The Farm Material Lab. The Farm Material Lab is een exclusieve plek waar je unieke materialen, ontwerpen en afwerkingen kunt ontdekken die het verschil maken in interieurdesign. De locatie is een omgebouwde oude wijnmakerij uit 1900, gelegen in Hilversum. The Farm is een plek voor iedereen die van materiaal houdt en een beetje buiten de lijntjes durft te kleuren.

Samen met o.a. Wonderwall Studios, Dofine, Barc Flooring, B&G Domotica en de verschillende merken die The Farm in Nederland representeert, hebben we ontzettend veel vakmensen mogen ontvangen en vertellen over onze unieke design materialen.

In het Akovision gedeelte van de stand hebben we custom-made roomdividers getoond van ons 24mm ARCHISONIC® PET-Felt materiaal in de kleur Terracotta. Van hetzelfde basismateriaal hebben we laag-op-laag plafondpanelen ontworpen met een doorlopend patroon. Namens Muratto hebben we een wand getoond met de Peak wandtegels en deelden we onze kurk kleurensamples uit.

Wij zijn zeer dankbaar voor alle positieve reacties op onze producten en kijken uit naar de nieuwe projecten die in planning staan. Heb je ons gemist of wil je meer informatie over onze getoonde oplossingen? Neem contact met ons op en we hebben snel contact.

 

Design District 1
Design District 2
Design District 3

Advies of offerte op
maat ontvangen?