Sound of light

Een ruimte waarin we ons optimaal op ons gemak voelen, moet aan veel eisen voldoen. Een goede akoestiek is cruciaal, maar het oog wil ook wat. Genoeg licht bijvoorbeeld, en een prettig design. In de AkoLight akoestische designlamp komt dit allemaal samen.

Eyecatcher aan het plafond

De akoestiek in een ruimte wordt voor een groot deel bepaald door de hoogte en het materiaal van het plafond. Ook de lichtbronnen hangen meestal aan het plafond. Het plafond is dus de meest logische plaats om de ruimte zowel qua geluid als visueel aantrekkelijk te maken. Daarom komen de creativiteit en de akoestische expertise van AkoVision samen in AkoLight. Een collectie akoestische designlampen in verschillende modellen, kleuren en formaten. Oorstrelende eyecatchers, die de geluidsbeleving optimaliseren en zorgen voor sfeervol licht dat perfect bij de ruimte past.

Meer weten?

De AkoLight-serie is ontstaan vanuit een passie voor design en een drive om akoestiek en esthetiek samen te brengen. Wil je meer weten over AkoLight of één van onze andere akoestische oplossingen? Neem contact op en we vertellen je er alles over.

Carmel

Carmel

Prettig geluid in restaurant