Akoestische pet-wandpanelen

Het pet-vilt waarmee Akovision werkt, is een materiaal dat heel veelzijdig is. Het is duurzaam, recyclebaar, het heeft zeer goede geluiddempende eigenschappen en bovendien is het in heel veel kleuren en in verschillende diktes verkrijgbaar. In combinatie met onze creativiteit en expertise op het gebied van akoestische oplossingen kunnen we een akoestisch pet-paneel op maat ontwerpen.

Akoestische pet-wandpanelen
Akoestische pet-wandpanelen

Akoestisch wandpaneel: bewerkingen

Om een uniek, akoestisch pet paneel voor jou te ontwerpen, komen we altijd op locatie. Dat doen we om twee redenen: om de akoestiek te meten en om de sfeer van de ruimte te proeven. Zo kunnen we functionaliteit en design perfect op elkaar afstemmen in het ontwerp van uw akoestisch paneel. Bij het vervaardigen van het paneel hebben we tal van technieken tot onze beschikking, zoals laser, perforaties of 3D-modellering. Zo wordt jouw akoestische pet paneel een uniek object in de ruimte – dat perfect past bij de sfeer die je wenst. 
 

Wandpanelen met uitsparing logo

Omdat het pet-vilt in tientallen kleuren beschikbaar is en Akovision tal van bewerkingsmogelijkheden heeft voor dit materiaal, kunnen we ervoor zorgen dat het paneel perfect past bij je interieur en wensen. We kunnen zelfs een echte blikvanger maken met het een uitsparing met jouw bedrijfslogo erin, of je bedrijfskleuren verwerken in het design van het akoestisch paneel. Alles is mogelijk! Bovendien zorgen we ervoor dat het paneel vakkundig bij jou op locatie wordt geïnstalleerd.

Meer weten over akoestische pet panelen?

Akovision levert maatwerk in akoestische pet-vilt panelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. We komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en alle opties te bespreken.