Akoestische pet-panelen met latten

Perfecte esthetiek én akoestiek in woningen of kantoren: een pettpaneel met latten is de perfecte combinatie in één oplossing. Een elegante eyecatcher waarvan niemand vermoedt dat het niet alleen een mooie muur is, maar ook een geluiddempende wand. Samen met jou bepalen we de perfecte kleurcombinatie voor de ruimte waarin de wand wordt geplaatst. 

Akoestische pet-panelen met latten

Akoestische houtwanden
Hout heeft een prachtige uitstraling. En wanneer houten latten worden gebruikt in combinatie met pet, zijn de akoestische eigenschappen uitstekend. Omdat iedere ruimte zijn eigen sfeer en stijl heeft, kan Akovision ervoor zorgen dat de akoestische houtwand precies past bij de ruimte waarin deze wordt geplaatst en bij jouw stil. Wil je een natuurlijke houttint, licht of donker? Of wil je liever strakke witte latten in jouw akoestische houtwand? Alle latten dezelfde breedte, of juist variatie voor een speels effect? Samen met jou bespreken we je voorkeuren en ontwerpen we de akoestische houtwand op maat.
 

Toepassingen akoestische houtwand

Een akoestische houtwand is toepasbaar in heel veel situaties. Het kan bijvoorbeeld een echte blikvanger zijn bij je receptie, in een vergaderruimte of in een kantoor. Maar ook thuis kan een akoestische lattenwand de perfecte oplossing zijn voor bijvoorbeeld galm in de keuken of in de hal. Akovision ontwerpt en plaatst akoestische pet-viltpanelen met latten dan ook op heel veel plaatsen: ze zijn veelzijdig inzetbaar.

Meer weten over akoestische pet panelen met latten?

Akovision levert maatwerk in akoestische pet-vilt panelen met latten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. We komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en alle opties te bespreken.